26 de novembre, 2014

Revista digital i revista en paper

A la classe de GTIC, vam estar parlant sobre les avantatges i les desavantatges  de les revistes de paper i les revistes digitals, i entre tots vam arribar a unes conclusions:  
Revista digital 
Revista de paper


  1. Els pares o les persones que no tenen habilitats informàtiques tindrien destreses digitals.
  2. La revista digital la pot veure tothom, mentre que la revista de paper només qui la compra.
  3. Amb la revista digital podem fer còpies infinites, mentre que en paper són limitades.
  4. La revista digital com una eina de diversió i dinamisme en les famílies.
  5. La revista digital és multiformat i podem tenir tantes com vulguem.
  6. Amb la digital pots anar canviant constantment la informació i modificar els erros. Mentre que, amb la de paper si has comès algun error, has de tornar-ho a fer i tornar-ho a imprimir.
  7. La revista digital te l'avantatge d'afegir nous formats (àudio, vídeo, imatges,...). A diferència de la de paper, que només es poden adherir text i imatges.
  8. Si parlem del cost, hem de dir que tots dos es paguen però de manera diferent. El format digital continua essent més econòmic que el format en paper, encara que hem de tenir en compte i present que es paga amb publicitat, donant les dades personals (que utilitzen per comercialitzar, per saber el que agrada a la societat i emprendre un nou producte), també no ens hem d'oblidar que el blooger costa diners. Pel que fa al format de paper, hem de dir, que el cost és més elevat ja que es paga l'editorial, els fulls, la impressió, ....
  9. Durabilitat de format digital és més permanent envers format paper.
  10. Per fer una revista en paper es triga molt més temps que en fer una en format digital.
  11. En l'àmbit ecològic el format paper ens perjudica amb sostenibilitat, però compte que el digital consumeix energia tot l'any a totes les hores perquè esta obert.
  12. La revista digital és més personal, cadascú és responsable de la seva pròpia publicació, a diferència de la revista en paper.
  13. Un avantatge interessant es que en el format digital es poden fer comentaris. És pot interactuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada