13 de novembre, 2014

Primeres pràctiques II

Jugant al Parc de l'Oraneta !
Avui he fet el meu segon i últim dia de pràctiques a l'Escola Barcelona. Ha estat un dia molt diferent del d'ahir, ja que hem marxat P4 i P5 d'excursió al Parc de l'Oreneta. Ha sigut molt emocionant pels nens, ja que trencar la rutina és una cosa extraordinària per a ells. Durant tot el dia han estat jugant amb la natura i convivint i respectant-la.
Tot el dia ens ha sortit rodó, ja que ens ha acompanyat el bon temps amb les ganes d'anar-hi, i per sort res ni ningú ha sortit malparat. 
Però en la metodologia de l'excursió podria fer-hi alguna crítica. No he acabat d'entendre com és que els porten a un lloc amb tantes coses per aprendre i no els hi fan fer cap activitat un cop allà, trobo molt bé que deixin gran part del temps per jugar i aprendre experimentant, però crec que no està gens malament fer-los alguna activitat, ja que així potser els nens no es cansen d'estar tantes hores jugant en un mateix lloc, i pot ser m'equivoco dient activitat i és més adient dir explicació. A mi m'hauria agradat que, aprofitant l'entorn, hagués decidit explicar alguna cosa sobre els arbres (en aquell parc hi ha de molts tipus), sobre la tardor o ni que fos explicar algun conte o cantar una cançó tots junts en algun moment del dia.
Tot i així, l'excursió ha estat molt divertida i hem tornat tots molt cansat, això també significa que no hem parat de fer coses!
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada