11 de novembre, 2014

Excursió per Collserola

Aquesta setmana hem iniciat una setmana diferent, la setmana de reflexió educativa. Del 10 al 14 de novembre la nostra rutina fa un gir per complet. En canvi de fer classe, asseguts tots en cadires, a la universitat i amb un horari que ja ens coneixem de memòria, durant aquests dies fem un seguit d'activitats pactades per tal d'enriquir el nostre aprenentatge sobre els infants.

Mapa
Hem iniciat la setmana amb una gran excursió per Collserola, des de l'estació de FFCC del Baixador de Vallvidrera fins a l'estació de FFCC de Sant Cugat. Per tal de poder realitzar tot aquest trajecte ens vam dividir en tres grups i vam iniciar la ruta amb uns 10 minuts de diferència entre un grup i l'altre. Cada grup disposava d'un full guia on explicava totes les indicacions de com arribar-hi i un mapa de tota la zona de Collserola per tal de no perdre'ns (tot i que gairebé tots els grups en algun moment ens vam perdre!). 


La distància de la sortida era d'uns 12 Km, i vam iniciar la ruta a les 11:15h del matí. El Txema, professor d'educació física i l'encarregat d'aquesta sortida, ens va dir que l'hora d'arribada seria les 18h pels grups més lents, però que ell creia que en 4 hores la podíem fer. I pot ser en 4 hores no vam arribar, però si en 5. A les 16h ja estàvem a l'estació de FFCC de Sant Cugat, sense poder moure les cames del mal que ens feien a totes de la gran caminada que acabàvem de fer.
En definitiva, tot i cansar-me molt, l'excursió va estar molt divertida i començar la setmana per la muntanya va ser genial, una cosa que sortia de la vida quotidiana i que em va fer sentir molt animada tot i ser dilluns.  


Totes nosaltres abans d'iniciar la caminata!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada