20 d’octubre, 2014

Sir Ken Robinson: Creatividad escuela TED

Ken Robinson és un escriptor, educador i conferenciant britànic. És considerat un expert en assumptes relacionats amb la creativitat, la qualitat de l'ensenyança, la innovació i els recursos humans. Creu que tots aquests camps mencionats anteriorment han d'incorporar classes d'art en el currículum escolar.

En aquest vídeo ens mostra com les escoles d'avui en dia maten la creativitat dels nens, una paraula per mi importantíssima en l'àmbit escolar. 
El 2006 fa una conferència on qüestiona per què les escoles maten la creativitat. Aquesta conferència té tant ressò que el 2010 és convidat de nou per repetir-la i profunditzar sobre la temàtica.
És important no només el que diu, sinó com ho diu, la manera com s'expressa, el temps, la concreció i l'efectivitat són factors claus en el seu discurs. 
Trobo que és un vídeo que haurien de veure tots els futurs mestres, ja que fa reflexions de l'ensenyament que molts cops no ens adonem i són la clau en educació. 
Una frase que m'ha encantat i m'ha fet pensar durant molts dies ha sigut: "Creativity is as important in education as literacy and we should give the same status".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada